Haber Detayı
04 Mart 2024 - Pazartesi 19:43 Bu haber 6892 kez okundu
 
Halil Kaçar'dan Faruk Demir ve Yunus Baydar'a sert sözler!
Ardahan'da seçim atmosferi DEVA Partisi'nin seçim ofisinin açılışıyla birlikte daha da hareketlendi. DEVA Partisi'nin ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz ve Belediye başkan adayı Halil Kaçar'ın yaptığı konuşmalar, partinin ve adaylarının vaatlerini içeren detaylı bir tablo çizdİ.
Siyaset Haberi


    Açılış konuşmasında DEVA Partisi'nin Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, partisinin kent için öncelikli hedeflerini sıralayarak; "Bugün Ardahan’ın güzelliğine güzellik katacak geleceğimize yön verecek bir adıma tanıklık etmek ve seçim büromuzun açılışını gerçekleştirmek için buradayız. Burada bulunmamızın sebebi büyük bir umuttur, büyük bir değişimdir.

DEVA PARTİSİ olarak sizlerle bu umudu inşa etmek ve Ardahan’ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek için buradayız. İktidarla muhalefet arasında sıkışmış Ardahan’ın sesi olmak için buradayız, yeni bir dönemin başlangıcını kutlamak için buradayız. Deva Partisi olarak temiz belediyecilik anlayışı ile şehrimizi daha yaşanılabilir ve daha güzel bir yer haline getirmek için buradayız. Temiz belediyecilik sadece çevre temizliği değildir, aynı zamanda şeffaf, katılımcı, hesap verebilir etik bir yönetim anlayışını da içeriyor. Adayımız Halil Kaçar, aday olduğunda partimizin etik kurallarının altına imza atarak bu yola çıktı. Bizlerde etik kurallarımızı şeffaf bir şeklide sizlerle paylaşacağız. Harcamamalarımızı açık bir şekilde olacak, karar alma süreçlerine sizleri de katacağız.

Çünkü biz Halkımızın düşüncelerini önemsiyoruz, birlikte daha iyi bire Ardahan için çalışmanın gerekliliğine inanıyorum. Değerli hemşerilerim, partimizin vizyonunu temsil eden ilk belediye başkan adayımız Halil Kaçar, Ardahan’ın kalkınmasını, refahının artmasını ve geleceğe güvenle bakılabilmesi için kararlılıkla çalışacak bir adaydır. Kendisi sadece siyasi bir figür değil, aynı zamanda sizin sesiniz, sizin temsilciniz, sizin evladınız ve sizin kardeşinizdir.  Evladınıza sahip çıkacak mısınız? Halil kardeşimiz Ardahanlıların sesini duyurmak, sorunlarına çözüm üretmek ve şehrimizi daha iyi bir yere getirmek için burada. Bizlerde onun liderliğinde yerel yönetimde dönüşümün bir parçası olacak ve Ardahan’ın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmasını sağlayacağız.

Sevgili Ardahanlılar ve kıymetli hemşerilerim bu seçim sürecinde sizlerle birlikte yürüyerek Halil Kaçar liderliğinde Ardahan’ı daha aydınlık yarınlara taşıyacağına olan inancım tamdır.  Halil kardeşimi sizlere emanet ediyorum, desteklerinizi bekliyorum. Ardahan’ın evladına sahip çıkacağında şüphem yok ve hepinizi bu günde yanımızda görmekten minnet duyuyorum. Hep birlikte daha güçlü daha huzurlu Ardahan için çalışacağız" dedi.   DEVA Partisi Ardahan Belediye başkan adayı Halil Kaçar, işsizlik, sosyal ve kültürel eksiklikler, eğitim ve tarım gibi önemli konulara değindi. Halil Kaçar, Belediye başkanı olması durumunda hayata geçirmeyi planladığı projeleri detaylarıyla paylaşarak işsizliği çözmek adına su paketleme fabrikası ve ayran fabrikası gibi iş imkanlarını artırıcı projeler üzerinde durdu.

Konuşmasında CHP'li mevcut Belediye başkanı Faruk Demir'e de teşekkür eden Halil Kaçar, ancak eleştirilerini de esirgemedi. "Bizler büyüğünü küçüğünü bilen insanlarız." diyen Kaçar, yöneticilerin halka daha fazla kulak vermesi gerektiğini belirtti. Kaçar, AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Yunus Baydar'ı da sert bir şekilde eleştirdi. Halil Kaçar, Baydar'ın seçim vaatlerini içeren broşürünü ve geçmiş dönemde gerçekleştirdiği projeleri eleştirerek, "BAYDAR, ASIL ŞOVMEN SENSİN!" dedi.

Kaçar, Baydar'ın vaatlerini içeren broşürün kitapçık kalınlığında olduğunu ve içinde 26 madde bulunduğunu belirterek, bunların 5 yılda gerçekleştirileceği vaadiyle çıkış yaptığını ifade etti. Ancak Kaçar, "Allah versin 26 değil 126 tane yap. Şunu soracağım hani bunları yapacağım diyorsun ya 16 yıldır STK'nın başındasın, Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkanısın. Keşke yapacaklarım diye kitapçık yaptıracağına, 16 yıldır yaptıklarımın kitapçığını yaptır da onu görelim." şeklinde sert bir eleştiri yöneltti. Özellikle diğer adayların seçim dönemlerinde ortaya çıkan vaatlerine ve şovlarına atıfta bulunan DEVA Partisi Belediye başkan adayı Halil Kaçar, "Biz el ele verirsek, kol kola girersek ve yüreklerimiz bir olursa bu seçimden başarı ile çıkarız." dedi.

DEVA Partisi Belediye başkan adayı Halil Kaçar açılış konuşmasının devamında ise şunları söyledi; "Değerli dostlarım bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyor hepinizin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Bugün burada konuşma yapacağım ama ben ondan da öte bir muhabbet edeceğiz dertleşeceğiz doğruları yanlışları anlatmak için buradayım. Allah hepinizden razı olsun geldiğiniz için buradan söyleyip konuşmama başlayayım. Bu yola çıkarken Memleketimizi gerçekten düzeltmek için Refah düzeyini arttırmak için Halkımızın rahat etmesi için bu yola çıktık. Gördüğümüz aksaklıklar var, Bildiğimiz sorunlarımız var nasip olursa bunları düzeltmeye halletmeye geliyoruz inşallah. Bakın memleketimizin sorunları iyi bilen biriyim, üstelik öyle kağıt üstünde değil, sizinle beraber yaşayarak görerek bu sorunlar iyi biliyorum. Memleketimizin birkaç sorunu hakkında bahsetmek istiyorum, bana kalırsa en büyük sorunlarımızın başında İşsizlik geliyor. Belediyenin birinci öncül görevi işsizliği halletmek değil Bunu ben de biliyorum ama memleketimizin sorunu diyorum. Yani bir Belediye Başkanı olarak bu görev benim mi değil mi diye bakacak bir adam değilim. Şimdi işsizlik yüzünden göç veriyoruz, inanın göç verdiğimiz için İl statüsünden düşme durumuyla karşı karşıyayız. Nasip olursa İşsizliği halledip işsizliği hallettikten sonra da göçü durdurmanın hatta nasip olursa ters göçü başlatmanın peşindeyim bunu net bir şekilde söyleyeyim. Peki Halil Başkanım,  işsizliği Çözeceksin de nasıl çözeceksin? Yani senden önce bu kadar Vekil geldi işte belediye başkanları oldu yani bunların bilmeyip de senin bildiğin ne var diyebilirsiniz. Bakın birincisi şunu bahsederek bu projelerine gireceğim. Aslında İyi ve kötü olan tarafı şu hem iyi hem kötü, bakın gerçekten işsizlik çözebilme fikirleri diğer arkadaşlarda da var fakat biraz da iyi niyet lazım. Siyasetin kötü bir anlayışı var, aç bırak biat etsin kültürüdür. Şimdiki yöneticilerimiz İşsizliği emeği her zaman siyasi bir avantaj olarak kullanmanın peşine düştüler. Ne zaman seçim olsa İŞKUR açılır işte 3-5 yeere alım başlar, Arkadaşlar aldığınız 3-5 kişi başvuran binlerce kişi.  Yani iyi niyet yok Sadece Seni alacağım bize oy ver resmini çek tarzında konuşmalar işsizliği çözmeye yönelik değil siyaseten sandıktan birinci çıkma anlayışları başka bir şey değil.

İŞSİZLİĞİ ÇÖZECEK BİRÇOK BİRÇOK PROJEMİZ VAR! Su paketleme fabrikasından bahsedebiliriz, Zor bir şey değil yapılabilir projelerden bahsedeceğim onu söyleyeyim. Gunzutun suyunu biliriz değil mi bilmeyen yoktur. Orada da olur Sadece orada değil birçok bölgemizde var bunların araştırılması da yapılmış öyle onlar gibi ezbere konuşmuyorum. Ovapınar da dahil fabrika kurulacak yerlerimiz var ondan da bahsedeyim sadece bunlar değil ayran fabrikası.  Burası hayvancılıkla geçinen bir memleket, Etimiz sütümüz doğru mu? Şimdi ayran fabrikasının ayranı yapılmayacak fabrikasının kurulmayan hiçbir güçlüğü yok ki, Nasip olursa onları da yapacağız. MDF fabrikası kuracağız nasip olursa. Bakın bu projelerin hepsini kendi eşimiz dostumuz arkadaşımız gelip kuracak

HERHANGİ BİR GÜCE İHTİYACIMIZ YOK!

Hani bazen diyorlar ya iktidar olması lazım mecbursunuz diye o konuya da geleceğim de gene de buradan da bahsetmiş olayım. İşsizliği çözdük güzel ama bana kalırsa en önemlisi halkla beraber olmak. Halkla beraber yönetmek diyoruz ya! Ezbere konuşanlar için özellikle Buradan da sesleniyorum. Halkla yönetmek demek birlikte olmak demek ya, 5 yıl öncede söylemiştim şimdide söylüyorum,  Haftada bir halk günü yapılır, Halk gelir derdi tasası olan bizimle bunu paylaşır, biz de imkanlar çerçevesinde bu sorunları en kısa sürede çözmeye çalışırız. Halktan uzak kalırsanız onların sorunları dertleri büyür daha da işin içinden çıkılmaz hale gelir. Biz kendimizi halktan hiçbir Zaman ayırmadık ayırmayı da düşünmüyoruz. Daha sonra dertleri dinledik ama bir şeyler de üretmek lazım. Çok şükür üretebilecek kadrolarımız fazlasıyla var. Fakat olur ya Akıl akıldan üstündür değil mi?  Vatandaşlarımızla beraber her ay istişare toplantısı yapacağız. Bizzat kendi katılımımla yapacağım. O yüzden her ay düzenli olarak Halk günleri istinaden Bir de istişare toplantısı yapacağız. Diğer bir sorunumuz, işi gücü olan veya normal halkımızdan da bahsedebilirim vatandaşlarımızdan da bahsedebiliriz. Güzel vakit geçirebilecekleri sosyal kültürel alanlar yok,  O konuda da çalışmalarımız var hazırlığımız var nasip olursa ilk Kışa girmeden onun önlemi de alınacak gerekli herşey yapılacak bunuda buradan duyurmuş olayım.

Birçok sorunumuz var, onu çok net biliyoruz mesela Öğretmen olarak şunu diyebilirim, çocuklarımız üniversiteyi kazanıyor ama okutuyorsunuz ama ne dertle ne tasayla okutuyorsunuz iyi biliyorum. Bakın ben de bir köylü çocuğuyum onun net bir şekilde söyleyeyim. Doğma büyüme halen daha bu işlerle de uğraşıyorum. Öğrenci okutmak o kadar basit iş değil nasip olursa öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağım. Daha sonra normal okullarda Öğrencilerimize de Kırtasiye desteği verilecek. Yaşlılarımıza, Gazilerimize, Şehit yakınlarımıza, öğrencilerimize ulaşım desteği verilecek bunları onlar da net bir şekilde bilsinler. Yapacağımız şey çok ama zor değil, çünkü bilgiye sahibiz beceriye sahibiz. Nasip olursa da bunları en kısa sürede gösterme durumuyla karşı karşıya kalırız. Bizim samimiyetimiz ne onların yalanları yarışıyor. Ben birazdan diğer adaylardan bahsetmek istiyorum, çünkü bu seçimde inanın bizim samimiyetimizle onların yalanları yarışıyor. Her seçim dönemi yalanlara başlarlar seçim olur 4 sene dört buçuk sene hiç biri ortalıkta yok sonra 3-4 ay kala hepsini çarşıda pazarda görüyoruz. Şimdi birinci olarak mevcut başkanımızdan bahsetmek istiyorum. Bakın Sayın Faruk Demir’in Gerçekten memleketimize hizmetleri var bunu inkar edemeyiz.  Çünkü bizim kişiliğimiz de karakterimiz de inkar etme yoktur. Yapılan artıyı da söyleriz, Yapılmayan eksilerini de anlatırız ancak bu şekilde düzeliriz. Hizmetleri var yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine buradan teşekkür ediyorum.

FARUK DEMİR BİZİ TANIMIYOR!

Kendisinin en büyük sorunu ne biliyor musunuz en büyük sorun Bizi tanımıyor. Sokağa çıktığı zaman isim veremiyor. Şimdi sayın Faruk Demir bizi bilmiyor ki bize tedavide uygulasın. Nasip olursa sizin sorunlarınızı bilen kardeşiniz geldiğinde en kısa sürede her şeyimiz düzelecek. Biz Bu memleketin derdine deva olmaya geliyoruz ama sayın Faruk Demir bunun çabası içinde ama sonuç olarak baktığımızda herhangi bir şeyi tamamlamış değil.  Eksiklerimiz başında şunlar da geliyor, Seçim zamanı esnaf geziliyor, Hayvan pazarı geziliyor seçim zamanı geleceğinize Sayın Başkanım normalde de çıkıp esnafı bir gelseydiniz Değil mi?  Yani dört dört buçuk yıl boyunca birkaç esnaf haricinde çıktığınızı gören yok. O da resim çekilmek için yapılıyor. Esnafı gezip bir dertlerini dinleseydin bunların derdini nasıl çözüme kavuşturuyoruz diye bir baksaydınız. Seçimden seçime çıkma ile olmuyor bu iş. Bakın Ardahan esnafı kan ağlıyor,  sadece esnafı değil. Hayvancısı da kan ağlıyor esnafı da vatandaşı da kan alıyor,  peki bu sorunlardan haberdar mısınız?  Ben sizin adınıza söyledim Vallahi değilsiniz. Çünkü bilmiyorsunuz, tanımıyorsunuz.

MEMLEKETTE SATILMADIK ARSA KALMADI!

Her yer Parsel Parsel satıldı arkadaşlarım, dostlarım. En basitinden şöyle bir şey söyleyeyim kendimi de eleştirim bir konuda. Seçim zamanı bir şeyler yapılır, kendimi eleştirdiğim nokta şu Örnek olarak diyorum tüm başkan adayları maça gider Tüm başkan adayları spor kulüplerine yemekler verir, ben de dahil yani onu da söyleyeyim ama şöyle bir şey kabul etmek gerekiyor. Bir tarafta bürokratik güç var bir tarafta Siyasi güç var zavallı kardeşiniz kendi başına bir öğretmendi ki ondan da istifa ettim. Keşke elimde bunların gücü olsa da sadece bir kereye mahsus değil o kardeşlerimize sürekli sahip çıksam. Bir Spor Tesisi kursak stadımızın yanında güzel bir  spor tesisi kursak orada kardeşlerimizi ağırlasak, yatsalar, yemeklerini yeseler, antrenmanlarını yapsalar ancak şuanda bende böyle bir güç yok nasip olursa 31 Mart'tan sonra böyle bir güçte olacak. Aklıma gelmişken Stadın yanı da satıldı değil mi?

BİR MEMLEKET MEMLEKETTEN YÖNETİLİR, İL DIŞINDA DEĞİL

İl dışından burayı yönetme şansınız yok ama başkanımızın en büyük eksiklerinden de biri Memlekette memleketli ile beraber vatandaşlarla beraber olduğu süre  çok kısıtlı çok kısa onu da belirtmiş olayım Ama hiç merak etmeyin nasip olursa bu kardeşiniz 1 Nisan da geldiği zaman hep beraber hep iç içe yöneteceğiz bu memleketi bunu da belirteyim. Siyasete atılma sebeplerimden biri şu;  Siyasetten Kanser hücrelerini kan emicileri temizlemeye geliyorum. Gerçekten siyaseten böyle bir kitle var inanın üç beş kişiyi de geçmiyor. Her partide gerçekten yürekten inanın dostlarımız var arkadaşlarımız var onları kesinlikle bu işin içine katmıyorum buradan da saygılarımı sevgilerimi gönderiyorum kendilerini onlardan bahsetmiyorum ama gerçekten üç beş tane kan emici, Kanser hücresi var nasip olursa bu seçimde onları da temizlemiş olacağız Onu da buradan söyliyeyim. Memleket artık tarafsız Güvenilir gerçekten iş yapabilecek bir Başkan istiyor. Bu memleket birkaç kişinin tapulu malı değil, olmayacak buna da izin vermeyeceğiz bunu da kendilerine buradan duyurmuş olalım. Siyasi laf cambazlığı ile olmaz bu iş artık ilim bilim dönemlerini yaşıyoruz doğru mu? İlimle bilimle yol almış bu yolda yürümeye yemin etmiş bir kardeşimiz olarak söylüyorum ki memleketimiz En güzelini laiki olan her şeyi en kısa sürede bu kardeşinize birlikte alacaktır.

BU MİLLETİN İKTİDARA DEĞİL ADİL SİYASETÇİLERE İHTİYACI VAR Sürekli Ardahan'ın iktidarı ihtiyacı var, Mecbursunuz, olmazsa olmaz nağraları sürekli atılıyor. Ben söyleyeyim öyle nağra atma ile olmaz bu iş. Bu milletin iktidarı değil Adil siyasetçilere ihtiyacı var. İktidara mecbur olan kim biliyor musunuz?  biz değiliz, Bizim Adil siyasetçilere ihtiyacımız var. İktidara ihtiyacı olan kendilerinden başka kimse değil kendileri ve koltuğundan korkan birkaç kişi haricinde iktidara hiç kimsenin ihtiyacı yok.

BAZI MÜDÜRLERİMİZ OY TOPLASIN DİYE SIKIŞTIRILIYOR! Müdürler oy toplansın diye sıkıştırmak hiç ahlaklı bir davranış değil, Ha bu hala sizde var mı yok mu tartışılır ayrı bir konu ama sıkıştırmayın. Müdürlerin görevi bu memlekete en iyi hizmet etmek bundan şüphemiz de yok. Özellikle çalışan kardeşlerimiz elinden gelen esirgemediğini biz biliyoruz. Siyasete malzeme ve Siyasete alet etmeyin bırakın Herkes kendi işini kendi yapsın arkadaşım. Siyaseti siz yapın müdürlerimiz çalışanları ile kendi işini yapsın. Onları sıkıntılı duruma sokacak ithamlarda veya görüşmelerde bulunmayın şunu da net bir şekilde söyleyeyim ardından küçük bir bakın burada bazı şeyleri açık açık konuşuyorum konuşmaya da devam edeceğim. Olur da görevi haricinde hareket eden bir kardeşimiz olursa açık ve net söyleyeyim yarın öbür gün canlı yayında kendisini de izlemiş olur. Herkes kendi işini yapsın, bırakın Herkes kendi işini yapsın ki memleket bu şekilde kalkınsın.

EN BÜYÜK İTTİFAKI BİZ YAPTIK!

İttifaklar yapıldı,  Şu anda iki rakibimin de ittifak süreci var doğru mu? ama avantajımız ne biliyor musunuz?  Değerli dostlar belki partiler arasında ittifak olmuş olabilir ama en büyük ittifakı çok şükür biz yaptık. Kimle yaptık biliyor musunuz? Biz İttifakı herhangi bir siyasi parti ile değil içinde bulunduğumuz onların ise seçimden seçime elini sıktığı halkla yaptık halkla. Seçim zamanı gelince esnafı mahalleleri geziyorsunuz, bir de diyorsunuz ki sıkılmayacak el bırakmayacağız.  Önemli olan şu;  O eli niye bırakıyorsunuz ki arkadaş. Madem öyle iktidar sizde doğru mu mevcut başkanlık sizde niye bırakıyorsunuz o elleri ki son 3 ay kala sıkmaya çalışıyorsunuz. Bakın bu bir Reklamdan öteye bir şey değil ama çok şükür biz bunları görüyoruz ve farkındayız. Ayrıca sayın baydar için birkaç lafım olacak; Görevi itibariyle damızlık sığır yetiştiriciliği Birliği başkanımız değil mi?  Yaklaşık yanlış bilmiyorsam 15-16 yıldır orada.  Seçim zamanı hayvan pazarına gitti, tabii Biz de sürekli gidiyoruz ama Hayvan pazarına gitti resimler videolar atıldı sorunlardan bahsetti çözmek istiyorum falan dedi. Peki ben de şunu soruyorum; Sayın Baydar, Siz bu memleketin asıl fabrikası olan hayvancılığın başındaki kişisiniz, siz niye seçimden seçime gidiyorsunuz?  Düzenli olarak 5 yılda bir gidiyor Başka yok onu söyleyeyim. Biz ise onların resim çekilmeye gittiği yere Mal alıp satmaya gidiyoruz aynı şey değil dostlarım. Geçen Yıl şaptan bu memlekette bayağı bir hayvanımız telef oldu değil mi özellikle hayvancılıkla uğraşanlar zaten nerdeyse herkes hayvancılık ile uğraşıyor.  Telef olurken ne yaptı biliyor musun? İlk önce hastalık çıktığında normal ilaç sattı. Tamam bir veteriner olarak ilaç satman normal bunda sıkıntı yok ama STK Başkanı olarak o fabrikanın başındaki kişi olarak niye herhangi bir açıklama veya önlem almadın?  Ancak hayvanlar ölmeye başladı burada Basınımızın da temsilcileri var kendilerini selamlıyorum, Saygılarımı sunuyorum Basın sıkıştırdı diye açıklama yapmak zorunda kaldı Yoksa onu da yapmayacaktı Ha ya Kendi işini bile yapmayan bir başkandan bahsediyoruz.

BİZ DEMOKRASİYİ ÖNEMSİYORUZ

Biz demokrasi ve eşitliği önemsiyoruz. Belki onların özelidir ama ben değinmeden de geçmeyeceğim sonuçta orada benim de dostlarım var o başvuru yapanlar içerisinde çok yakın dostlarımız da var. 13 tane adat adayı vardı, bu siyasetin hep kötü tarafını kullandılar bakın. 13 aday vardı ve bunlar gerçekten ahlaklı, iyi niyetli ve bilgili adaylardı ama ne oldu tepeden Yunus Başkan'ım bir daha aday oldu. Beni genel merkez istedi diyor, yani hep ağzında yuva yapmış bir laf.  Bakın arkadaşlar Demokratik ortamda adaylar başvuru yapmış doğru mu biz bu görevi yapabilecek kabiliyet de İnsanlarız demiş.  Senin yukarıdan gelmen neye mal oldu biliyor musun?  Bilmezsin de ben söyleyeyim buradan; O 13 aday adayının Aileleri var, annesi var, Babası var, çeli var çocuğu var, oğlu var, kızı var, eşi var.  Sen bunları üzen adamsın üzen adam ama nasip olursa onların ağını da ben soracağım.

BAYDAR, ASIL ŞOVMEN SENSİN!Broşür yaptırmış, Broşür dediysem kitapçık kalınlığında 26 tane madde vardı yanlış görmediysem. 5 yılda bunları yapacağım diye. Allah versin 26 değil 126 tane yap. Şunu soracağım hani bunları yapacağım diyorsun ya 16 yıldır STK'nın başındasın, Damızlık sığır yetiştiriciliği Birlik başkanısın. Keşke yapacaklarım diye kitapçık yaptıracağına, 16 yıldır yaptıklarımın kitapçığını yaptır da onu görelim. Senin ne kadar üretkenliğin ne kadar projen varmış onu görelim. Ama ben size söyleyeyim bildiğimiz iki proje var onları da o yapmadı  Tarım il üretti üstüne kondu. Hani Faruk Demir'e diyorsun ya şovmen diye. Doğru resim çekilmeyi sever başkanım o ayrı bir konu ama  Sen de milletin bizim çalışan müdürlerimizle tulum giyip iki tane resim çekmeyle şovlaştırıyorsun.  Bana kalırsa asıl şovmen sensin.

ADAMLARIN  KENDİ GÜCÜ YOK, ÜRETKENLİĞİ YOK

Bakın bende dahil olmak üzere tüm adayların geçmişine bakın. Allah şahittir, ben hiçbir insanda hiçbir vatandaşım hiçbir dostumdan bana oy ver diye söz ver diye bir kez bile bir istek de bulunmadım.  Ama sizden bir isteğim var, oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun. Bende dahil tüm adayların geçmişine bakın, kimin geçmişinde ne var ne yok ona göre Memleketimizin hizmeti için iyiliği için ona göre oy verin sevgili dostlarım. Üretememiş seçim zamanı gelmiş bunları yapacağım diyor. Adamların  kendi gücü yok, üretkenliği yok iktidar olmak zorunda diyor ve başka güçlerin arkasına saklanıyor . Bakın ben kimsenin arkasına saklanmıyorum, ben gelir kendim yaparım.

BİZ BÜYÜĞÜNÜ KÜÇÜĞÜNÜ BİLEN İNSANLARIZ

Bizler büyüğünü küçüğünü bilen insanlarız öyle yetiştirildik.  Örfümüzde adetimizde de bu var. Fakat bizim bu saygınlığımızı çok yanlış anlayanlar olmuş. Onlardan bahsediyorum, yanlış anlaşılmasın. Yeri geldiğinde elimizi masaya vurmasını da biliriz., söyleyeceğimiz sözüde biliriz,  hesap sormasını da biliriz hiç kuşku duymasınlar.

SİZ ÜRETEN ADAM DEĞİL YİYEN ADAMSINIZ!

Son olarak kendisine şunları da söylemek istiyorum; siz üreten adam değil yiyen adamsınız, siz kollayan değil perişan edem adamsınız, siz samimi değil yapmacık adamsınız , siz doğru adam değil yanlış adamsınız diyorum. Ardahan bir beş yıl daha kaybetmesin diyorsunuz, bana kalırsa Ardahan’ın başına gelmiş en büyük facia sizsiniz.  Bu faciadan kurtaracak olan da sizlersiniz vatandaşlarım. Seçim sürecindeyiz evet bizim samimiyetimizle onların yalanları yarışıyor. Biz el ele verirsek, kol kola girersek ve yüreklerimiz bir olursa bu seçimden başarı ile çıkarız. Ne zaman bir dostumuz dara düşse gücümün yettiği kadar yanında oldum. Şimdi ben bu yolda yürürken sizin desteğinize, sizin birliğinize, sizin oylarınıza ihtiyacım var. Yanımda olacağınızdan bana destek olacağınızdan zerre tereddüttüm yok Allah razı olsun.

TARİH YAZMAYA GELİYORUZ!

Memleket düzelsin istiyoruz, madem memleket düzelsin istiyoruz, Tarh yazmaya geliyoruz değerli dostlarım. Eğer biz bu seçimi kazanırsak Türkiye de de bir tarih yazılacak.  Bu tarih yazmakta inşallah bize naip olacak.  Karşımızda tüm gücünü kullanan vicdansızca hareket edenler var bunu iyi biliyoruz ama unutmayın ki tarihi cesurlar yazar, korkaklar değil! Biz hiçbir zaman korkanlardan olmadık, hiçbir zamanda bu zalimlerin çapına falan da bakmadık.  Şanslı tarafımız, bizim memleketimizde bu tarihi yazabilecek yürekli insanlar da çok cesur insanlarda çok, bu tarihi yazabilecek kabiliyete de sahibiz, bilgiye de sahibiz, güce de sahibiz desteğe de sahibiz. BİZİM SİLAHIMIZ SANDIKTA KULLANACAĞIMIZ OY!

Bizim en büyük silahımız; Saygımız, yüreğimiz birde sandıkta kullanacağımız oy bizim silahımız bu. Biz onlar gibi değiliz. Sizlerden son isteğim şu; “Tarih Yazmaya Hazır mıyız?” . 31 Mart’ta seçim olacak sandıklar kurulacak değil mi? Son sözüm şu; işte seçim işte sandık gidip gereğini yapalım. Bizleri burada yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Basın mensubu arkadaşlara çok teşekkür ederim, değerli dostlarım sizlere teşekkür ederim. Güvenlik güçlerimize de zahmet verdik hepinize çok teşekkür ediyorum. Gönlü burada olup da gelemeyen dostlarımızda çok onu da iyi biliyorum sizlerde de Allah razı olsun. Sizlerden tek isteğim sandıkta gerekeni yapın. Allah yar ve yardımcımız olsun hepinize çok teşekkür ediyorum."Seçim sürecinin heyecanlaştığı bu günlerde, Ardahan halkı adaylarını dinleyerek tercihini yapmaya devam ediyor. 2024/03/7029048151709541793.jpg

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Halil, Kaçar'dan, Faruk, Demir, ve, Yunus, Baydar'a, sert, sözler!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
SİZCE ARDAHAN'DA KİM BELEDİYE BAŞKANI OLMALI?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı